BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Ahad, 13 Mac 2011

Rindu faMily.....:(

video

Rindu dengan family...kalau x aku dah balik penang dah minggu lepas....huhuuuhu..masalahnya tiket habis...memang aku baru balik penang je,tapi masalahnya aku nak balik lagi,nak wat macam mana...

Rindu abah,mama,adik2...depa kan cuti sekolah minggu nie..mesti la best..!!!masa aku call mama,depa dok p jalan merata alam,nak ikut jugak....huhuhu....asal aku x balik je,p jalan2...sedih tau...:(

Tapi aku faham,nak menuntut ilmu mestilah pandai berdikari kan...xpe sabar jela...tahun depan kak habis diploma,insyaallah kalau xde apa2 halangan la....;p
Lepas 2 kak nak spend time lama dengan family...yeahh!!!!assiiii....BESTnya....:)

Tiada ulasan: